torsdag 18 mars 2010

Några bättre i alla fall..

Har väl inte hänt så mycket mer än att vi varit fortsatt sjuka. Barnen och Anders blev lite dåliga i magen med. Men Isabelle va den som va mest drabbad i helgen som va.

Massor att göra men inte mycket som blir gjort när man är jättetrött mest jämt. Inte speciellt mycket bättre känner jag mig heller. Vi hade ju fått in ganska bra sovningIsabelle på nätterna, men genom förkylningen e det bortblåst, så det har varit lite sömn med de senaste nätterna.

Igår skruva anders bort det gamla handfatet, som varit trasigt ett tag, vi köpte ju ett nytt när vi var på ikea i slutet av december. Han skruvade bort det gamla för att se om det behövdes köpa något nytt när vi ändå skulle till stan. Mycket riktigt, ett nytt vattenlås. Efter att vi hämtat Erik från dagis for vi till stan för att handla. Vi började med att åka på byggmax där det inhandlades spakel. Sen blev det lillänge, apoteket, lindex och Onoff. Ny kamera blev det, Anders han träffa på en kompis han fick hjälpa köra hem lite grejer. Fynda några reaplagg på lindex åt barnen:) Sen skulle vi på GP där Anders trodde han skulle kunna köpa vattenlås, men nej de hade de inte, prova med en butik till, där var det stängt, vid den tredje butiken fanns ingen parkeringsplats, så då blev gubben skit arg. Han tänkte fara hem utan att handla och utan att fixa vattenlås. Men jag fick i alla fall handla på Willys. hade med mig Erik. Han e för stor för att sitta på sittplatserna de har i vagnarna, så han fick sitta i själva korgen, men det gick bara ett tag, eftersom annars fick det knappt plats några varor. Eftersom han inte brukar gå själv va det en liten prövning..:P Sen hade Anders blivit på bättre humör och vi fick även med oss ett vattenlås hem. Hemma var jag tänkt att få barnen i säng och kunna åka till stallet, men så blev det inte. De ville inte somna alls. Anders han kom in från föuse och fortsatte projektet med handfatet. Skulle göra mer välling till barnen, men då fanns det inget vatten. Förklaringen kom från anders att det gått sönder en koppling, så i bästa fall skulle jag få vatten om en timme. Väntade ett tag, men sprang sen ut i värkstaden och hämta vatten. Isabelle somna halv elva och Erik på soffan halv tolv :/ Sen hör jag hur Anders svär och det sprutar vatten i hela badrummet. Då gick andra kopplingen Funderar starkt på om det e någon skumt med denna gård?? Eller att Anders e otursförföljd?? Så vattnet blev avstängt tills idag. Barnen va uppe strax före sex:( Anders for i morse in till stan och fick tag i kopplingar. Så fick tillbaka vattnet ganska fort.
Under dagen har jag försökt röjt, haft besök sen klockan två bar det iväg till stan igen. Utan barn tillsammans med Sandra och Jutman. Tur det för Jutman fick köra. Glömde en massa saker när jag skulle handla igår. Så hämtade vi en av grabbarna. Den andra kommer i morgon. Middag intogs på MCdonalds. Haft besök av Conny nu i kväll. Erik han har precis somnat:( Han hade slocknat och sovit i nästan 3 timmar på eftermiddagen..inte bra. Anders hade försökt väckt han 3 gånger innan han klev upp. Nu blir det sängen för mig med. Ska förhoppningvis åka till bydalen med N i morgon. God natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken otur ni verkar ha....Hoppas att ni snart blir friska och att vi kan ses nåt och göra nåt roligt tillsammans:) Kram Jenny