måndag 10 augusti 2009

Så va helgen över...

Fredag: Grillades hamburgare till lunch innan mamma och Håkan åkte hem till Sundsvall. Sen gjorde vi nog inte så mycket mer. Huvudvärken jag dras med har inte velat ge sig och den har varit riktigt vidrig. K-O och Eva va hit på kvällen med gröt till Isabelle. 3 st bodysar, 2 st par strumpyxor och ett par byxor. Erik han fick en t-shirt han med:)Jag och Anders fick kubb och ägg. Så vi blev bortskämd allihop. Var hur trevligt som helst.


Lördag: Vidrig huvudvärk under natten och största delen av dagen. På kvällen gjorde vi pastasallad till middag tillsammans med K-E, Jenny och Ulrika. Spelade även lite kub. Monica och Per kom förbi en sväng med. Isabelle har fått en fin mumin body av K-E och tjejerna tidigare i veckan.


Söndag: Huvudvärken vill inte ge med sig, men fick lägga mig i två timmar på förmiddagen och sov som en klubbad säl, därefter va huvudvärken knappt märkbar:) På eftermiddagen kom Richard, Malin och barnen. Först fika vi inne, men det va sååå himla varmt att vi förflytta oss ut, Peter, marit och barnen kom ute och lekte med:) Mycket trevlig eftermiddag. Sen kom Martin och en vän till han. Vi kolla på en film, "Hatad av alla" hette den, verkade inte mycket för världen först, men den va helt okej.

Måndag: Jag tog barnen i vagnen och gick upp till fiket och åt lunch. Eva kom och vi tog en snabb fika. kort men trevligt:) Carro och barnen kom hit efter att hon hämtat dem på dagis och barnen lekte och vi surra lite emellan , när det gick...Sen kom Björn och Ylva hit och kolla på Isabelle, Ove svängde förbi en sväng med. Det va trevligt. Huvudvärken har varit hanterbar, men vill inte försvinna.

Tisdag: idag alltså. De senaste nätterna har inneburit mycket vaket, så e rätt sliten och huvudvärken e envis. Har lyckats damsugit överallt i alla fall och hängt en maskin tvätt. Birgitta va hit och kolla på Isabelle, det va länge sen man träffa henne.Trevligt va det så klart, de skulle komma igen när pojkarna kommit hem.
Marit va så snäll och lät Erik va nere hos dem en stund i kväll, så jag skulle få vila, men det ville inte Isabelle. Så ska nog gå och lägga mig nu och hoppas på att sova lite innan hon vaknar och är hungrig igen....

Inga kommentarer: