lördag 1 mars 2008

+1dag

Tja!
Nej det blev inge samtal till försäkringskassan, han hade smittit på tjänsterärende, men det är bäst för honom att han antingen mailat mig på måndag eller finns på plats.
Det blev en sväng till stan i alla fall, Andres hade lovat flera dagar förut, men det hade inte blivit av. Hade ganska ont, värkar och så tryckte det på som en urinvägsinfektion, så innan vi for hem efter handlingen så prata jag med de på förlossningen och vi fick komma in för att titta om det va urinvägsinfektion. De såg inge på provet, men skulle skicka odling. Hade ganska många samandragningar och de var ganska tätta så barnmorskan sa att det blir nog en baby i helgen. Underbar barnmorska var det, det som e synd e att varken jag eller anders minns vad hon hette. Är säker på att det var något på A, Angneta, Angnes eller Anette, men vet ej. Hade kraftiga värkar i natt och var uppe under tre timmar, men det vill som inte sätta igång ordentligt. Hoppas det händer snart!!! Har haft ont mest hela dagen och tryck neråt. Var i alla fall på en ganska lång promenad med E och Zeb. Anders gjorde jättegod middag, Lax och potatis.
Han e ganska låg i hömöret stackarn, fast han ser fram emot att få se babyn, han har ju liksom inte riktigt fatta att det är ett barn i magen, eller det har han väl, men det e ju svårare för dem att förstå...Och att han e låg har inget med babyn att göra. Det har som vanligt med pengar att göra..suck!
Ja nog för idag,
/Trucha

1 kommentar:

Mia sa...

herregud, borde inte du ligga på förlossningen!? Jag blir nervös..