måndag 6 februari 2012

Så va det februari!


Jisses vad tiden bara rinner iväg och det läskigaste av allt är mitt minne som spelar mig så många spratt. Jag borde verkligen skriva ner allt så jag verkligen kommer ihåg det sedan med. Glömde till och med bort en kurs i Söndags, som tur är har jag vänner som påminner mig och hjälper mig!

Har ju blivit ett år äldre och uppvaktad en massa av fina vänner och nära och kära.
Fick en ny telefon av min älskling, en sony ericsson arc S och jag är super nöjd!! Ett halsband som Erik valt själv från honom, Isabelle och Jonathan.
500kr till massage och en massa kubb av Eva och K-O
Ny planterade blommor av Elin med familj
Toffsörhängen, väggord och chokladask av Carro med familj.
Vetevärmare och uppsättning av bård av Malin med familj
En orkidee av jutman
En cuppcake bok och mia skärringer bok av Marit, Conny, Oskar och Tilde
En duk av Peter
Gryttlappar och sockerkaka av svärföräldrarna och Gunilla
Lotter av K-E och Ulrika
Lotter av Martin och Therese
Presentkort på biobiljetter och barnvakt av Anette med familj
Tror det var allt med reservation för mitt klena minne och Tack till alla som graulerat mig via FB, mobil och som kom hem till mig!!


Med tanke på mitt dåliga minne så måste skriva ner lite Erik citat från de senaste månaderna:
"Mamma visst va jag först i den stora kön i din mage? Sen kom Isabelle och sen Jonathan"

"Mamma nu har jag kommit på det, nu när pappa jobbar åt delaval, då kan han tjäna mycket pengar så vi kan åka till solen??"

"Visst är kyckling en fågel? Jag tycker om fåglar och kycklingar, så jag vill inte äta dem."

"När Jonathan blir stor, visst ska vi ha en ny bebis då?"

Sittandes på toa efter att nyss har kissat : " mamma, varför syns inte den vita mjölken i snoppen? Jag blir bestört och frågar vad han sa och han upprepar samma fråga, ropar lite desperat på Anders och tycker att detta kanske är något han bör prata med sin son om?? Han mumlar dock bara att Erik kanske blandar ihop spenar och snopp?? Jag frågar Erik vad menar du?? "Men mamma när bonden mjölkar kossans bröst(spenar) då tar han ju mjölken, sen kommer mjölken i en kartong som vi köper på affären och sen dricker vi mjölken, men den syns inte i min snopp eller när jag kissar.. phju... Jag svarar nej vännen kisset är gult, "om man druckit julmust då" undrar Erik?? Ja då är kisset också gult svarar jag.

Jag blir chockerad över att jag på en gång förvuxnar hans fråga, men jag tycker det är så svårt att veta, men det är väl bara att tänka att barn är barn.

Har numera slutat att amma och Jonathan sover bättre och tar välling,( efter ungefär en hel välling förpackning i soporna) vissa nätter har han sovit helt igenom, men dom kan man räkna på en hand och som på beställning är det någon av de andra eller båda de andra som inte sovit iställe. Det tycker faktiskt jag är det värsta med att ha tre små barn, att de verkligen kan turas om att hålla en vaken hela natten.

Händer en hel del hela tiden tycker jag. Skulle iväg på en kurs, men efter mycket eftertanke och kontakt med kursledaren, så blir det inte denna kurs, men förhoppningsvis en annan och inom snar framtid.

Har även kommit på vad jag vill bli när jag blir stor...

Men det kan ni få fundera på för nu ska jag gå och sova! Godnatt!

Inga kommentarer: