tisdag 28 juli 2009

Lite av varje sen sist...

Då var det några dagar sen sist...Natten mot lördag sov jag bara 2,5 timmar. Isabelle, åt stöka och åt och gjorde i blöjan...Men fick sova mellan 9-12 istället Sen kom Carro, Mogge och barnen. Det va mycket trevligt. På kvällen kom farmor och faster som skulle passa kusinerna nere, farmor är Eriks favorit och hon blev inte mindre populär när hon hämta Erik så han fick följa med ner och leka med kusinerna och sen bada med dem i badkaret nere!
På lördagen efter att Carro och Mogge hade vart här, så hade Mogge hjälp Anders att bära ut möblerna i rummen som vi andvänt till killarnas rum. Så då börja Anders att riva. Det är helt otroligt vad Erik sover hårt, Anders håller på och hamrar, spikar och sågar inte alls långt ifrån hans rum.
Söndagen hade vi besök hela förmiddagen, Anders han höll mest på i rummet. Vi va tänkt åka till stan och handla, men ingen av oss orka.
Igår hade vi besök av Elin och Frida. Sen va vi ute en stund efter middagen. Mycket uppskattat av Erik! Önskar att det blir bättre väder, vill inte ha jättehet, men uppehåll en hel dag vore inte fel. Få va ute mycket och hänga tvätt ute!
Idag tog vi oss iväg till stan och storhandla. Anders åkte King Cab och vi andra Terano, han handlade bygg grejer. Men hjälpte oss att handla mat först.
När vi kom hem hade vi hembesök av BVC sköterskan. Det gick bra, Erik han fick vara nere och leka med kusinerna. Mycket uppskattat av mig och han, det tackar vi för!
Det är minst sagt omtumlande att vara tvåbarns mamma, men Anders hjälper till gott han kan och hinner. Han tar tex Erik på nätterna och morgonen...eller det är väl oftast på morgonen han vaknar.
Nätterna med Isabelle är helt ok nu. Hon sover oftast 3-4 timmar i sträck. Så jag hoppas att det fortsätter så.
Nej nu ska jag passa på och gå och sova jag med, medans lillan sover..

1 kommentar:

m-mammatill2 sa...

Vi hjälper gärna till mer också, både med erik eller om det är nåt annat du inte känner att du hinner med.. Det hoppas jag att du vet.